ROTUTARRAT KHS ja ODELS

Runsas valikoima muotoonleikattuja värikuvallisia rotutarroja esim. auton ikkunaan, varoituskylttiin jne. Koirarotujen lisäksi myös kissoja, hevosia ja jonkun verran muita lemmikkieläimiä. Valikoimissamme on kolmen eri valmistajan tarroja, tarkemmat tiedot tarroista löydät alta, kunkin tarratyypin tunnistat tilauskoodin edessä olevasta kirjainlyhenteestä. Toimitusaika varastotilanteesta riipuen n.1-3 viikkoa. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

Huom! Tarrat tulee aina liimata mahdollisimman puhtaalle, kuivalle & lämpimälle (ei kuumalle) pinnalle
ja välttää ajamista sateeseen, pakkaseen tms. välittömästi liimauksen jälkeen, jotta tarra kiinnittyy kunnolla.

Odel'sin tarrat (OD): Tarrat voidaan liimata joko ikkunan sisä- tai ulkopuolelle. Tarroissa on läpinäkyvä tausta eli kuva näkyy ikkunaan liimattuna molemmin puolin. Tarroja on kahta kokoa, isomman korkeus n. 15cm ja pienen n. 7x7cm, tarrojen koko voi hieman vaihdella kuvasta riippuen. Kaikissa Odelsin tarroissa on vasemmalle katsova kuva (silloin kun tarra liimataan ikkunan ulkopuolelle, varoituskylttiin jne.)

KHS'n tarrat (KHS): Tarrat voidaan liimata joko ikkunan sisä- tai ulkopuolelle. Tarroissa on läpinäkyvä tausta eli kuva näkyy ikkunaan liimattuna molemmin puolin. Tarroja on kahta kokoa, isomman korkeus on n. 15-18cm ja pienemmän n. 6-8cm, tarrojen koko voi hieman vaihdella kuvasta riippuen. Osassa isoista KHS'n tarroista saatavana sekä vasemmalle että oikealle katsovia kuvia, mikäli haluat mieluiten juuri tiettyyn suuntaan katsovan, muista ilmoittaa siitä tilauksessasi. (Ilmoita suunta siten kuin se olisi ikkunan ulkopuolelle/kylttiin liimattuna)

Ilowillan tarrat (IW): Tarroissa on valkoinen tausta, joten ne voidaan liimata vain ikkunan ulkopuolelle. Tarroja on kahta kokoa, isomman korkeus n.15cm sekä pienen n.7cm, tarrojen koko voi hieman vaihdella kuvasta riippuen. Kaikissa Ilo-Willan rotutarroissa on vasemmalle katsova kuva.

Saatavilla olevat kuvat:
Koirat A-B C-E F-J K-O P-R S T-Z * Kissat * Hevoset * Muut lemmikit

Hinnat
iso 3,00 € / kpl
pieni 1,50 € / kpl

HUOM ! Muistathan mainita tilatessasi rodun lisäksi myös tarran koon ja koodin
esim. 2kpl isoja tarroja rottweiler OD221 ja 2kpl pieniä tarroja rottweiler KHS9.
Mikäli koodia ei ole mainittu ja rodusta on saatavilla useampia erilaisia kuvia, laitamme sattumanvaraisesti jonkin niistä. Mikäli kokoa ei ole mainittu toimitamme ison tarran.
Kuvien luvaton kopiointi kielletty - Mustavalkokuvat © Ilo-Willa